Real Madrid -luotsi vitsikkäänä Juventuksesta: ”Vain tukkani väri on muuttunut”

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!

Real Madridin luotsi Carlo Ancelotti tuntee Juventuksen hyvin. Mies luotsasi joukkuetta vuosina 1999-2001. 54-vuotias italialainen oli vitsikkäänä asiaa kysyttäessä.

– Mitäkö on muuttunut siitä, kun luotsasin Juventusta? Hiukseni! Ancelotti hauskuutti mediaottelun alla lehdistötilaisuudessa UEFA.com:n mukaan.

– Totta puhuakseni monet asiat ovat muuttuneet. Minulla on nyt enemmän kokemusta. Kokemukseni Juventuksessa oli tärkeää kasvussani valmentajana sekä ihmisenä. Tulokset ehkä eivät olleet upeita, mutta muistoni sieltä ovat hyviä.

Real Madridin alkukausi on uuden luotsinsa alaisuudessa vaihteleva, ei ainakaan odotetun suurenmoinen. Juventus-ottelu on yksi kovimpia mittareita tähän mennessä.

– Pelasimme hyvin Malagaa vastaan viikonloppuna. Mielestäni olemme kehittyneet alkukaudesta.

– Juventuksella on paljon hyviä pelaajia. Mm. Arturo Vidal on tärkeä pelaaja heille. Hän on maaliuhka meille, joka löytää aina tilaa kentältä.

Ennen keskiviikon kolmannen kierroksen otteluita Real Madrid johtaa lohkoaan kuudella pisteellä. Juventuksella on kaksi pistettä, Galatasaraylla sekä FC Kööpenhaminalla on piste plakkarissaan.

Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!