Ryan Giggs povailee suurta tulevaisuutta ManU-lupaukselle: ”Tämä on hänelle oikea paikka”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin 39-vuotias Ryan Giggs näkee seurassa pinnalle tällä kaudella nousseen Adnan Januzaj’n, 18, tulevaisuuden valoisana.

Giggs, joka kuuluu myös ManU:n valmennustiimiin tätä nykyä, kertoo antavansa neuvoja, kun siihen tulee tarvetta.

– Adnan pärjää hyvin tällä hetkellä. Neuvojani tarvitaan siinä vaiheessa, kun tulee hankaluuksia. Nuorilla pelaajilla tulee romahduksia suoritustasoon, se on väistämätöntä. Nyt annamme hänen tehdä sitä, mistä hän nauttii ja jokainen seurassa voi iloita tuloksista, Giggs kommentoi seuran kotisivuilla.

– Olen kehottanut häntä jatkamaan samalla kaavalla, millä hän on nykyisen asemansa saavuttanut nuorten joukkueen ja reservien kautta. Sen vuoksi hän on noussut ykkösjoukkueeseen.

Giggsin mukaan nuoren belgialaisen nälkä kehittyä on johtanut hänen läpimurtoonsa, jonka vuoksi seura kiinnitti hänet juuri viiden vuoden jatkosopimuksella.

– Hän on mahtava tyyppi, halukas oppimaan ja tulemaan paremmaksi. Hän on nyt oikeassa paikassa. Toivottavasti näemme hänen kehittyvän edelleen.

– Tulevaisuuden vakiintuminen auttaa häntä. Hän voi unohtaa sopimuskuviot ja keskittyä jalkapallosta nauttimiseen. Hänen kehityksensä ja onnistumisensa myös motivoi muita pelaajia hänen ympärillään.

Keskikertaisesti kauden aloittanut ManU kohtaa lauantaina Stoken kotonaan.