Tottenham-luotsi rähjäsi faneille: ”Emme saaneet tarvitsemaamme tukea”

© Kuva: Getty Images

Tottenham-luotsi Andre Villas-Boas oli tyytymätön seuran fanien toimintaan sunnuntain Hull-ottelussa. Kamppailu päättyi Tottenhamin niukkaan 1-0-voittoon Roberto Soldadon rankkarimaalilla 10 minuuttia ennen loppua, mutta yleisö ei ollut tyytyväinen omiensa esitykseen ja kannustus oli vähäistä.

– Puoliajalla emme saaneet tukea. Stadionilla oli paljon levottomuutta edellisen päivän tulosten jälkeen, TalkSport-sivusto siteerasi portugalilaista viitaten parin muun kärkijoukkueen voittoihin lauantaina.

– Välillä tarvitsemme pientä lisäenergiaa, lisämotivaatiota voittaaksemme tämän kaltaiset ottelut. Vieraskentillä taas kannatuksemme on ollut loistavaa ja olemme sen vuoksi olleet parempi kuin viime vuonna itseluottamusta uhkuen.

Tottenham pitää hallussaan Valioliigan neljättä sijaa vain kolmen pisteen päässä kärkijoukkue Arsenalista. Joukkue on kuudesta voitto-ottelustaan voittanut neljä 1-0-lukemin.

Tottenham kohtaa keskiviikkona jälleen Hullin, nyt liigacupin ottelussa. Valioliigassa seuraava kamppailu sunnuntaina on Evertonia vastaan vieraissa.