Manchester Cityn kärkipelaaja Alvaro Negredo uskoo, että Lionel Messi saattaisi muutaman vuoden sisällä vaihtaa maisemaa.

28-vuotias espanjalainen siirtyi kesällä Sevillasta Manchesteriin ja on sittemmin tehnyt varsin vakuuttavaa jälkeä Valioliigassa. Moni pelaaja La Ligasta on siirtynyt viime vuosina Englantiin, ja myös Negredo on viihtynyt.

– Kun menee ulos kaduille, ihmiset toivottavat hyvää huomenta. Se on loistava tunne, Negredo pohtii The Guardian -lehden mukaan.

– Ihmiset hiukan mustamaalaavat Englantia, mutta ei tämä ole ollenkaan paha. Tämä on yksi parhaimmista päätöksistäni, mitä olen tehnyt niin henkilökohtaisella kuin ammatillisella tasolla, neljä valioliigamaalia iskenyt hyökkääjä lisää.

Negredo voisi suositella muuttoa myös Messille, joka on dominoinut vuodesta toiseen Barcelonassa. Jossain vaiheessa Messi saattaa jättää mukavuusalueensa ja hakea uusia haasteita.

– Ehkä se voisi tapahtua, Negredo sanoo.

– Hän on pelaaja, joka voi pelata hyvin missä tahansa liigassa ja ehkä muutaman vuoden sisällä hän kyllästyy La Ligaan ja haluaa muutosta, Negredo päättää.