42-vuotias Huuhkaja-ikoni jatkaa komeaa pelaajauraansa!

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Suomen A-maajoukkueesta menneiltä vuosilta tutuksi tullut Mika Nurmela on päättänyt jatkaa pelaajauraansa.

Tänään tapaninpäivänä 42 vuotta täyttänyt Nurmela on pelannut urallaan 71 A-maaottelua ja takonut uraa niin Ruotsissa, Hollannissa kuin Saksassa. Viime vuodet ovat vietetty AC Oulun ryhmässä – ja oululaisseurassa Nurmelan pelaajaurakin jatkuu ainakin vielä vuoden verran.

– Olen sanonut aina, että jatkan pelaamista niin pitkään kuin paikat kestävät ja harjoittelu sekä pelaaminen tuntuu mukavalta. Tällä hetkellä kaikki kriteerit täyttyvät, joten ei minulla ole syytä lopettaa. Eivät nuo junnut pysy kuitenkaan perässä, Nurmela sanoo seuran verkkosivuilla.

Keskikenttäpelaaja pyörittää toimintaa myös toimistolla. Urheilutoimenjohtajan tittelin lisäksi hommiin kuuluu myös seuran myyntipuoli.

– Rooli on vuosi vuodelta kasvanut, mutta olen pitänyt siitä erityisen paljon. Aika on usein kortilla, mutta hyvällä suunnittelulla kaikki onnistuu kyllä, ”Nure” heittää.

– Nure piiskaa jokaista joukkueen jäsentä ja samalla itseään parempaan suoritukseen. Hän on poikkeuksellinen ja esimerkillinen ammattilainen, joka haluaa todella vielä oululaista ja suomalaista jalkapalloa eteenpäin. Minulle hän on edelleen yksi tärkeimmistä palasista, kun joukkuetta kasataan kentälle – niin pelillisesti kuin henkisesti, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen puolestaan kehuu,

AC Oululla on Nurmelan myötä kasassa kuusi pelaajasopimusta ja kaksi esisopimusta.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!