Carlo Ancelotti: ”Xabi Alonso pelaa, uusii hän sopimuksensa tai ei”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin pääkäskijä Carlo Ancelottin mukaan Xabi Alonso tulee saamaan hänen alaisuudessaan vastuuta. Käy sopimuskuvioiden kanssa sitten mitä tahansa.

Alonson sopimus on päättymässä ensi kesään, ja valkopaidat pyrkivät kovasti jatkamaan keskikenttäkonkarin sopimusta. Toistaiseksi neuvottelut eivät kuitenkaan ole vielä tuottaneet tulosta.

– He käyvät keskusteluja, mutta vielä ei ole uutisia. Xabi tulee olemaan Real Madridin pelaaja kesäkuuhun 2014 asti, ja hän tulee pelaamaan, uusii hän sitten sopimuksensa tai ei. Nähtäväksi jää, mitä tapahtuu, Ancelotti toteaa espanjalaisen AS-lehden mukaan.

– Hän on erittäin tärkeä pelaaja, ja hän pelaa aina, kun hän vain pystyy, Ancelotti jatkaa ja sanoo myös seurajohdon haluavan miehelle jatkosopimuksen.

Ancelotti myös vahvisti, että Angel Di Maria aloittaa loukkaantuneen Gareth Balen tilalla sunnuntaina Valenciaa vastaan.

– Di Maria tulee pelaamaan.

– Se tulee olemaan tärkeä peli merkittävään aikaa. He ovat juuri vaihtaneet valmentajaa ja saamme vastaamme erittäin motivoituneen joukkueen. Haluamme päättää vuoden hyvin, pelata loistavaa jalkapalloa ja napata kaikki kolme pistettä, Ancelotti avaa suunnitelmaa La Ligan otteluun.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.