Korvaako tämä luotsi Andre Villas-Boasin Tottenhamissa?

© Kuva: Getty Images
Valko-Venäjällä pelataan tänä viikonloppuna! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Fabio Capello on nostettu esiin Andre Villas-Boasin mahdollisena korvaajana, mikäli luotsi joutuu jättämään Tottenhamin.

Daily Mail -lehden mukaan entinen Englannin manageri on mainittu keskusteluissa Valioliigaseurassa. Villas-Boasin asema on käynyt tukalaksi haastavan alkukauden aikana, ja Capello olisi tiettävästi korkealla seurapomo Daniel Levyn papereissa.

Capello on tällä hetkellä Venäjän luotsi.

Tottenhamin pomot, jotka antoivat kunnon siirtokassan Villas-Boasin käyttöön kesällä, eivät ole olleet tyytyväisiä tuloksiin. Joukkue on Valioliigassa yhdeksäntenä, ja viime viikolla ryhmä sai rumasti takkiin Manchester Cityn vieraana.

Valko-Venäjällä pelataan tänä viikonloppuna! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!