Liverpool on tehnyt tyhjiksi seuran ex-managerin Rafael Benitezin yritykset saada hänen englantilaisseuraan vuonna 2006 hankkiman Daniel Aggerin kevätkaudeksi Napoliin.

Tanskalainen on ollut seuran toppareiden nokkimisjärjestyksessä neljäs tällä kaudella. Mies seurasi vaihtopenkiltä viime viikon 5-0-murskavoittoa Tottenhamista ja tullee istumaan penkillä myös tulevan viikonlopun Cardiff-ottelun.

Vaikka Agger ei pelannut yhtä suuria minuutteja kuin parhaimpina vuosina, ei Liverpool-luotsi Brendan Rodgers ole valmis luopumaan miehestä.

– Ei ole kyse vain 11 pelaajasta, vaan koko ryhmästä. Aina kun joku istuu välillä penkillä, ei pitäisi johtaa siirtohuhuihin. Meillä on pieni pelaajaryhmä emmekä aio luopua kenestäkään tammikuussa, Rodgers kertoi Liverpool Echolle.

– Valitsen pelaajan miehistön ja ammattilaispelaajan tehtävä on työskennellä kovaa ja kunnioittaa joukjuekavereitaan. Sitä kaikki pelaajamme tekevätkin. Kun katsoit vaihtopenkkiämme Tottenham-voitossa, hekin olivat iloisia voitosta.

Liverpoolille hyviä uutisia saatiin perjantaina myös Luis Suarezin tekemästä 4,5 vuoden jatkosopimuksesta (uutinen).