PSG saisi Lionel Messin 150-180 miljoonalla eurolla?

© Kuva: Getty Images

Ranskalaislehti Le Parisien on listannut viisi syytä, miksi argentiinalaistähti Lionel Messi saattaisi vaihtaa maisemaa Barcelonasta Pariisiin. Ainakaan raha ei muodostuisi siirrossa ongelmaksi.

Aiemmin PSG oli tiettävästi kiinnostunut Cristiano Ronaldon nappaamisesta, mutta nyt huomio olisi kääntynyt Messiin.

PSG on lehden mukaan yksi niistä harvoista seuroista, joilla olisi varaa Messiin ja 250 miljoonan euron ulosostohintaan. Toisaalta Messi olisi ehkä saatavilla myös halvemmalla korvauksella, mikäli pelaaja osoittaisi haluja lähteä. Siirtohinta voisi olla tuolloin jotain 150 ja 180 miljoonan väliltä.

Le Parisien luettelee myös muita syitä, jotka voisivat antaa syyn lähtöön. Messin tilanne seurassa on nimittäin muuttunut, sillä pelaajalla on ollut ongelmia veroviranomaisten kanssa ja pientä kinaa seurajohdon kanssa. Lisäksi Barcalla olisi jo seuraaja, Neymar, valmiina.

Le Parisien myös muistuttaa, että PSG:n projekti on kiehtova. Tästä on osoituksena esimerkiksi se, että seura onnistui pitämään Thiago Silvan riveissään viime kesänä. Messi myös kirkastaisi mukavasti PSG:n brändiä, joten seurajohto haluaisi varmasti Messin kaltaisen suurnimen.

Lisäksi Zlatan Ibrahimovic ja Messi tulevat hyvin keskenään toimiin, eli sekään ei olisi ongelma.