Hyökkääjätähti Falcaon telonut puolustaja saanut uhkauksia: ”Vihaan elämääni”

© Kuva: Getty Images

Uutisoimme aiemmin, että AS Monacon ja Kolumbian tähtihyökkääjä Radamel Falcao joutuu jättämään tulevan kesän MM-kisat väliin. Falcaon polven ristisiteet rikkoutuivat eilen pelatussa Ranskan cupin ottelussa kolmannella sarjatasolla pelaavaa Monts d’or Azergues Chasselayn joukkuetta vastaan.

Falcaon polvivamma syntyi alasarjajoukkueen puolustajan Soner Ertekin taklattua tätä kyseenalaisesti. Vielä eilen suurelle yleisölle tuntematon futaaja viettikin takuulla unettoman yön Falcaon diagnoosia odotellessa.

– Olen pettynyt. Vihaan elämääni, jos hänen kautensa on ohi, masentunut Ertek kommentoi ottelun jälkeen as.com:in mukaan.

Ertekiä on kohdannut ennennäkemätön viharyöppy tapahtuneen seurauksena. Hän on saanut sähköpostitse tappouhkauksia Kolumbiasta saakka. Myös sosiaalinen media on ollut täynnä Ertekiin kohdistettuja loukkauksia.

– Siellä oli kaikenlaisia typeryyksiä espanjaksi kirjoitettuna. Uhkauksia ja loukkauksia. He vaativat Soner Ertekille elinikäistä pelikieltoa, Chasselayn puheenjohtaja Jocelyn Fontanel kertoi El Colombiano-lehdelle.

Ertek itse sanoi, ettei huomannut kunnolla edes kontaktia pelin tuoksinassa. Vielä pelin jälkeen hän toivoi Falcaon toipuvan MM-kisoihin mennessä. Ertek lisäsi olevansa ”millien päässä itkusta”.

– Toivottavasti se ei ole mitään vakavaa. Suoraan sanottuna olen voinut pahoin loppuvihellyksestä lähtien. Jos hän ei toivu nopeasti, syytän siitä itseäni koko loppuelämäni ajan, säikähtänyt Ertek vuodattaa.