JJK-luotsi: ”Kevään aikana testissä useita pelaajia”

© Kuva: Juha Tamminen

Ykkösessä ensi kaudella pelaava JJK aikoo katsastaa useita pelaajia kevään aikana. Joukkueessa on ollut mukana jo uusia nimiä.

– Kevään aikana testissä tulee olemaan useita pelaajia ja heistä parhaan kuvan saa, kun näkee heidät pelaamassa, valmentaja Juho Pasoja sanoo seuran verkkosivuilla.

Omien junnujen lisäksi JJK:n harjoitusryhmässä on jo nähty syystalvella Jarkko Kosunen ja Antti Maltsin sekä jyväskyläläisyleisölle alemmilta sarjatasoilta varsin tuttu maalintekijä Jasin Abahassine ja viime kaudella turkulaisen ÅIFK:n riveissä Kakkosta pelannut Hushyar Aftab.

– Jokainen heistä on itse ottanut yhteyttä ja halunnut tulla antamaan näyttöjä – jo se kertoo jotain heistä ja heidän halustaan pelata JJK:ssa, Pasoja selventää.

Joukkuetta rakennetaan rauhassa

JJK rakentaa joukkuettaan maltilla, eikä Pasoja murehdi.

– Rauhallisin mielin olen. Nyt sopimuspelaajia on yksitoista ja toiveissa on, että kun maaliskuussa pääsemme Vehkalammelle isommalle kentälle treenaamaan, olisi pelaajia jo vajaa parikymmentä. Meillä on selkeä näkemys siitä, mille paikoille ja millaisia pelaajia tarvitsemme – nyt katselemme rauhassa, että saamme varmasti juuri tähän joukkueeseen sopivia pelaajia.

– Liigajoukkueissakin hankinnat tehdään nyt varsin myöhään ja varmasti monet pelaajat haluavat ensin katsoa, tuleeko liigasta tarjouksia. Me rakennamme joukkuetta rauhassa ja määrätietoisesti, Pasoja päättää.

JJK pelaa seuraavan kerran lauantaina 18.1. Porissa, jossa vastaan asettuu juuri Ykköseen noussut FC Jazz.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.