Teemu Pukki palaamassa avauskokoonpanoon – ”Ehdottomasti ominaisuuksia ja kykyjä”

© Kuva: Getty Images

Manageri Neil Lennon on todennäköisesti nostamassa suomalaiskärki Teemu Pukin avaukseen keskiviikon skottiliigan ottelussa Kilmarnockia vastaan.

Anthony Stokesin kahden ottelun pelikielto ja Pukin loistavat otteet viikonloppuna ovat avaamassa tien suomalaiselle. Onnistuminen olisi elintärkeä Pukille, jotta mies ei putoaisi joukkueen nokkimisjärjestyksessä alemmas. Celtic nimittäin on tällä hetkellä hyökkääjämarkkinoilla.

Lennon on aikeissa antaa luottoa Pukille ainakin vielä, mutta kärkipelaajalta kaivattaisiin lisää Hibernian-ottelun kaltaisia näyttöjä. Sunnuntaina suomalainen teki yhden osuman ja oli mukana alustamassa kahta muuta maalia.

– Toivon, että viikonlopun maali antaa hänelle ison nosteen, koska hänellä on ehdottomasti ominaisuuksia ja kykyjä. Hän ei vain ole pystynyt jatkuvaan suorittamiseen, Lennon muistutti Evening Timesin mukaan.

Aivan puhtaita papereita Lennon ei anna Pukille Hibernian-ottelustakaan.

– Hänellä oli yksi paikka iskeä aiemmin pelissä, mutta myöhästyi hiukan.

Pääosin Pukki saa kuitenkin kehuja. Pukki on herättänyt erityisesti huomiota kyvyllään ajaa hyökkäysalueelle ja leikata maalivahdin kannalta hankalaan kulmaan.

– Se oli loistava maali, ja olin erittäin tyytyväinen siihen panokseen, minkä hän toi toisella jaksolla. Hän teki meistä parempia, Lennon ylisti.

Pukki on iskenyt tällä kaudella Skotlannin Valioliigassa neljä osumaa.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!