Brittilehti Daily Mirrorin mukaan Liverpool on pääsemässä ukrainalaisen Dnipron kanssa yhteisymmärrykseen laitapelaaja Evgen Konoplyankan siirrosta. Pelaajan hinnan kerrotaan nousevan 16 miljoonaan puntaan ja Liverpoolin johtohenkilön olevan Ukrainassa neuvottelemassa sopimuksesta.

Pelaaja antoi vahvaa vihiä siitä, että siirto on todella lähellä tapahtumista.

– Olen erittäin innoissani ja pian kaikki tietävät, missä pelaan. Olen shokissa siitä, kuinka vahva yhteys (Liverpooliin) on, Daily Star siteeraa pelaajaa.

Konoplyanka on pelannut 35 kertaa Ukrainan maajoukkueessa ja tehnyt otteluissa kahdeksan maalia. Tällä kaudella laituri on tehnyt kotimaansa pääsarjassa viisi maalia ja antanut kolme maaliin johtanutta syöttöä 16 ottelussa. Dnipron Eurooppa-liigan otteluissa hän on kuuteen otteluun tehnyt kolme maalia ja antanut yhtä monta maalisyöttöä.