AC Oulu on tehnyt pelaajasopimukset kahden nuoren pelaajan kanssa. Anselmi Nurmelan ja Pekka Wellingin sopimukset ovat molemmat yksivuotisia.

Anselmi Nurmela on seuran urheilutoimenjohtajan Mika Nurmelan poika. 17-vuotias keskikenttäpelaaja debytoi ryhmässä viime syksynä.

– Ami on kehittynyt todella hurjaa vauhtia parin vuoden aikana, kuten nuoressa iässä toki täytyykin. Hän on erittäin päättäväinen pelaaja, josta voi kasvaa meille johtava pelaaja lyhyessäkin ajassa. Nuorten miesten kanssa tarvitaan kuitenkin malttia ja oikeanlaista harjoittelua ja pelaamista, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen sanoo seuran verkkosivuilla.

– Tämä -96 ikäluokka on pelannut ja harjoitellut jo nappuloista saakka, siten miten me haluamme nyt pelata. Se on suuri etu, että putki kohti edustusjoukkuetta on kunnossa.

Welling on vuonna 1996 syntynyt hyökkääjä, joka on tunnettu hyvästä maalivainustaan.

-Pekka on pikkupojasta asti tehnyt paljon maaleja. Meillä ei Suomessa ole koskaan liikaa maalintekijöitä, mutta Pekalla on loistavat mahdollisuudet paukuttaa kovia maalimääriä. Myös hänelle meidän pelitapa on jo selkäytimessä, joten kehittymiseen on parhaat mahdolliset lähtökohdat. Työtä vaaditaan kuitenkin paljon molempien poikien osalta, Ojanen kiteyttä.

Sopimusten myötä AC Oululla on kasassa 11 pelaajasopimusta.