Kohu brassitähti Neymarin Barca-siirron ympärillä jatkuu: ”Jos hän piti isääni tyhmänä, hän erehtyy”

Kuhina 22-vuotiaan brasilialaistähden Neymarin Barcelona-siirron ympärillä ei ota laantuakseen. Barcelonaa uhkaavat oikeustoimet ja seuran puheenjohtaja Sandro Rosell menetti aiemmin jo työpaikkansa.

Nyt Neymarin entisen seuran, brasilialaisen Santosin entinen puheenjohtaja Luis Álvaro de Oliveira on kritisoinut Neymarin asioita hoitavaa isää suorasanaisesti. Ja luonnollisesti myös vastasi kritiikkiin.

De Oliveira – tai tuttavallisemmin Laor – kehui prosessia ja sitä, että Neymarin isä on joutumassa vastaamaan kaupankäynnistään oikeuteen. Puheenjohtajan mukaan Neymar sr. oli järjestellyt siirtoa tämän selän takana.

– Tällaisten ihmisten, paskiaisten kanssa on hyödytöntä keskustella median kautta. Hänen on vastattava tekemisistään oikeudessa, de Oliveira kertoi SportTV Newsille espanjalaislehti Marcan mukaan.

Neymarilla vastaus heti valmiina

Pelaaja itse ei suinkaan jäänyt sanattomaksi, vaan vastasi de Oliveiran syytöksiin Instagram-tilinsä kautta.

– Otan vielä kerran vapauden puhua aiheesta, joka on mennyt jo liian pitkälle. Ymmärrän nyt ystävääni Pablo Henrique Gansoa, joka ei halunnut jäädä enää pelaamaan Santosiin. Se ei johtunut seurasta, vaan sen johtohenkilöistä. Kunnioitin heitä aina, he olivat hyvin ammattimaisia.

– Nyt olen hyvin pettynyt entiseen ja nykyiseen puheenjohtajaan, Laoriin ja Odilioon. Erityisesti Laoriin, jota kohtelin aina ihaillen ja kunnioittavasti. Nyt hän on menettänyt kaiken kunnioitukseni johtuen siitä, mitä hän sanoi isästäni. Täyttä roskaa! Jos hän piti isääni tyhmänä, hän erehtyy, Neymar pamauttaa.

– Olen kiitollinen isälleni siitä, että hän auttoi minut sinne, missä nyt olen. Jos hän voitti siten miljoonia, niin entä sitten? Asiat toimivat eikä mitään pudonnut yhtäkkiä taivaasta. Anteeksi vain Santos-fanit, mutta yksi tai kaksi ihmistä ei silti muuta kiintymystäni Santosiin, brassitähti summaa.