Manchester Unitedin veteraani ampui maaleja Olympiakosin verkkoon jo yli 11 vuotta sitten

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Valioliigassa pahasti rämpinyt Manchester United kohtaa Mestarien liigassa tiistaina vieraskentällä kreikkalaisen Olympiakosin. Joukkueiden edellisistä kohtaamisista on jo yli 10 vuotta aikaa, mutta yksi mies on punapaitojen joukkueessa edelleen mukana.

Manchester United ja Olympiakos arvottiin samaan lohkoon Mestarien Liigassa peräkkäisillä kausilla 2001-2002 ja 2002-2003. Kaikki lokakuussa 2001 ja 2002 pelatut neljä ottelua päättyivät ManU:n voittoon. Joukkueen paras maalintekijä noissa peleissä oli kukapas muu kuin ikinuori walesilainen Ryan Giggs.

Nyt 40-vuotias Giggs teki kolme maalia neljässä Olympiakos-kohtaamisessa. Ajan kulumista havainnollistaa kenties parhaiten, kun huomataan, että ManU:n muita maalintekijöitä olivat mm. jo hyvän aikaa sitten valmennushommiin siirtyneet Ole Gunnar Solskjaer ja Laurent Blanc sekä jo jonkin aikaa poissa parrasvalloista olleet Ruud van Nistelrooyj ja Juan Veron.

Ryan Giggs on saanut tämän kauden Mestarien liigassa mukavasti peliaikaa ManU-valmentaja David Moyesilta, mutta kauden maalitili on vielä avaamatta. Onnistuisiko konkari avaamaan hanansa kaukaa historiasta tuttua kreikkalaisvastustajaa vastaan?


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS