Muistatko tämän superlupauksen? – ”Sanopa ei miljoonille dollareille”

© Kuva: Getty Images

Freddy Adu on nyt 24-vuotias. Kymmenen vuotta sitten nuorukaisesta odotettiin uutta supertähteä. Tänä päivänä nimi herättänee korkeintaan kaiun menneestä.

Yhdysvaltalaisesta povattiin jopa uutta Peleä. Jälkikäteen ajateltuna odotukset olivat suhteettoman suuret, mutta tuolloin Adu pelasi Yhdysvalloissa jopa miesten pelejä.

Adu ei ole kuitenkaan löytänyt urallaan sopivaa paikkaa, sillä peluri hakee nyt jo uransa kymmenettä seuraa. Tällä kertaa Adu on testissä englantilaisessa Blackpoolissa.

Vaikka ammattilaisura ei ole sujunut aivan suunnitelmien mukaan, ei takavuosien supertähti kadu mitään.

– Moni ihminen ei tiedä, että halusin ammattilaiseksi, koska perheeni oli todella köyhä, Adu sanoi socceramerica.com-sivuston mukaan.

– Siinä vaiheessa yksinhuoltajaäitini teki kahta kolmea työtä ja mitä minä tekisin? Sanopa ei miljoonille dollareille tuossa iässä, kun perheeni taistelee. Ei, Adu valotti.

Adua ei kannata silti unohtaa, ei ainakaan vielä. Hyökkäyspään pelaaja puhuu jopa ensi kesän MM-kisoista, vaikka tuo tavoite ei taida olla kovin realistinen.

– Sitä pelaa hyvin seuraavat pari kuukautta ja pääsee mukaan valmistavalle leirille. Ei sitä koskaan tiedä, Adu pohti ennakkoluulottomasti.


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!