Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti ei tuomitse tähtisuojattinsa Cristiano Ronaldon käyttäytymistä. Portugalilainen ajettiin ulos sunnuntaisessa ottelussa Athletic Bilbaota vastaan.

Ronaldo näki punaista noin vartti ennen 1-1-tasapeliin päättyneen pelin loppua. Ronaldo oli mukana torikokouksessa, ja mies näytti huitaisseen vastustajan pelaajaa. Tilanne vaikutti jälkikäteen katsottuna varsin lievältä.

– En tiedä. Ei se minun mielestäni ollut niin paha, Ancelotti vastasi AS:n mukaan, kun valmentajalta kysyttiin mielipidettä Ronaldon käyttäytymisestä.

– Hän ei ollut iloinen, koska punainen kortti oli kova veto ja häntä provosoitiin, kuten tuollaisissa peleissä sopiikin odottaa. He rikkoivat häntä useasti ja provosoivat. Se, mitä hän teki, ei ollut niin paha.

Valkopaidoissa katse on käännetty jo seuraavaan koetinkiveen: Copa del Reyn välierään Atletico Madridia vastaan.

– Se on cup-pari, ja meillä on 180 minuuttia aikaa voittaa peli. Se ei tule olemaan helppoa, koska he puolustavat hyvin ja ovat vaarallisia vastahyökkäyksissä. Meidän täytyy olla parhaimmillamme. He voittivat meidät liigassa, mutta Real Madrid on sittemmin parantunut paljon, Ancelotti muistutti.

Real Madrid ja Atletico Madrid kohtaavat ensimmäisen kerran keskiviikkona. Atletico Madrid isännöi toista osaa viikon päästä tiistaina.