Uefa syynää Manchester City-luotsi Pellegrinin puheet

© Kuva: Getty Images

Euroopan jalkapalloliitto Uefa käynnistää tutkimukset Manchester Cityn valmentajan Manuel Pellegrinin sanomisia koskien. Pellegrini kritisoi erotuomari Jonas Erikssonia erittäin suorasanaisesti tiistaisen Mestarien liiga -ottelun jälkeen. Manchester City hävisi ottelun Barcelonaa vastaan maalein 0-2.

– Tutkimuksen tuloksesta riippuen päätämme, antaako tapaus aihetta jatkoseuraamuksiin, Uefa toteaa.

Pellegrini sanoi mm. ettei hän usko ”tuomarin olleen puolueeton molempia joukkueita kohtaan”. Barcelona sai ottelussa helpon rangaistuspotkun, kun Manchester Cityn puolustaja Martin Demichelis kaatoi Lionel Messin niukasti rangaistusalueen ulkopuolella. Demichelisille tuomittiin tilanteesta myös ulosajo.

– Euroopassa on tärkeämpää jalkapalloa kuin Ruotsissa. Iso ottelu kahden tärkeän joukkueen välillä edellyttää kokeneempaa erotuomaria, Pellegrini jatkoi ryöpytystään BBC:n mukaan.