Dortmund-luotsi: ”Real Madrid jopa parempi kuin vuosi sitten”

© Kuva: Getty Images

Vain vuosi sitten Borussia Dortmund pudotti Real Madridin jatkosta Mestarien liigasta. Ensi viikolla nämä joukkueet kohtaavat uudelleen.

– He ovat ostaneet joitain hyviä pelaajia, kuten Bale ja Isco. Heillä on uskomaton määrä vahvuutta joka pelipaikalle, koko joukkue on täynnä lahjakkaita pelaajia, ja he voivat menestyä missä tahansa kilpailussa, Dortmund-luotsi Jürgen Klopp kehaisi valkopaitoja Marcan mukaan.

– Mielestäni tämä Real-ryhmä on jopa parempi kuin edellinen. Heillä on loistavasti hyökkäysvoimaa ja he puolustavat hyvin, Klopp lisäsi.

Klopp myöntää, että bundesliigaseura on otteluparissa altavastaaja. Onhan Real Madridilla huomattavasti isompi budjetti, ja tämän lisäksi lukuisat loukkaantumiset painavat Dortmundia.

– Mutta sanon aina, ettei meidän tarvitse olla maailman paras joukkue. Meidän täytyy vain pystyä voittamaan maailman paras joukkue ottelussa, ja Dortmund voi peitota parhaimman. Se on minulle kaikista tärkein juttu. Dortmund tulee käyttämään mahdollisuutensa. Kuka tietää, saatamme jopa voittaa! Klopp innostui.

Joukkueet kohtaavat ensimmäisen kerran keskiviikkona Real Madridin isännöidessä tapahtumaa. Muutamaa viikkoa myöhemmin pelataan toinen osaottelu Saksassa.