Huuhkaja-puolustajalle pitkästä aikaa peliminuutteja – edellisestä ottelusta lähes vuosi

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien laitapuolustaja Jukka Raitala nousi tänään joukkueensa Heerenveenin avauskokoonpanoon kotiottelussa NEC Nijmegeniä vastaan Hollannin Eredivisiessä. Raitala pelasi kentällä täydet peliminuutit.

Peliminuutit ovat 25-vuotiaalle Raitalalle kauden ensimmäiset Heerenveenin ykkösjoukkueessa, kuusi kierrosta ennen Eredivisien sarjakauden päätöstä. Tuntumaa suomalainen on hakenut aika ajoin Heerenveenin reservijoukkueen riveistä.

Vielä viime kaudella Raitala pelasi Heerenveenin joukkueessa 13 kertaa täyden 90-minuuttisen. Avaukseen hän mahtui yhteensä 17 kertaa. Edellinen peli ykkösjoukkueen virallisessa ottelussa on yli kymmenen kuukauden takaa, 19.5.2013 Utrechtissa pelatussa vierasottelussa.

Heerenveenin puolustus on lauantain ottelussa vahvasti varamiehinen loukkaantumisten ja pelikieltojen takia ja siksi Raitalakin sai vihdoin valmentaja Marco van Bastenilta luottamusta.

Heerenveen-Nijmegen päättyi 2-2-tasalukemiin. SC Heerenveen jatkaa sarjassa kuudennella sijalla tavoittelemassa paikkoja ensi kauden eurokentillä.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.