Jaro on solminut pelaajasopimuksen Hendrik Helmken kanssa. Viime kaudella Helmke lukeutui Veikkausliigan parhaimpien pelimiesten joukkoon.

Saksalais-brasilialainen keskikenttäpelaaja esiintyi Jaro-paidassa viime sesongilla 21 veikkausliigaottelussa. Maaleja syntyi neljä ja osumaan johtaneita syöttöjä kuusi.

Jaron toimitusjohtaja Niklas Storbacka on tyytyväinen Helmken sopimukseen, mutta muistuttaa samalla töitä olevan paljon jäljellä taloudellisella puolella.

– Aloitimme kampanjan asian puolesta, jonka avulla halusimme turvata urheilullisen menestyksen ja taloudellisen puolen. Urheilullinen puoli on nyt meidän mielestä tämän sopimuksen myötä kunnossa, mutta taloudellisella puolella on vielä paljon haasteita, toteaa Storbacka seuran verkkosivuilla.

– Kampanja jatkuu yhä, sillä olemme noin puolessa välissä tavoitetta. Haluan jo tässä vaiheessa kiittää kaikkia omistajia ja muita faneja, jotka ovat antaneet oman panoksensa asian puolesta, jatkaa Storbacka.

Helmke siirtyi Jarosta kesken viime kauden Tromsö IL:n joukkueeseen pitkällä sopimuksella. Sopimus kuitenkin purettiin kuluvan vuoden alussa.