Juventuksella jo melkoinen johto Italiassa: ”Avausvoittoni Milanosta”

© Kuva: Getty Images

Juventus venytti sarjajohtonsa jo 11 pisteeseen, kun joukkue kukisti AC Milanin sunnuntaina 2-0-lukemin vieraissa.

”Vanhan Rouvan” avausmaalista vastasi espanjalaishyökkääjä Fernando Llorente 44. minuutilla ja loppulukemat viimeisteli Carlos Tevez 68. minuutilla.

Juventus-luotsi Antonio Conte antoi kunniaa vastustajalle ja varsinkin joukkueen tuoreen luotsin Clarence Seedorfin luomalle peli-ilmeelle.

– Milan pelasi hyvin pelin joka osa-alueella ja olivat erittäin innostuneita pitäen tempon korkealla. Heillä oli avausjaksolla lukuisia maalipaikkoja. Käytimme hyödyksi yhdistelmämme hyökkäyksessä ja toisella jaksolla muutimme taktiikkaamme siten, että kärsimme vähemmän painetta ja hallitsimme peliä, Conte kommentoi Football Italia – sivustolle.

– Ei pidä unohtaa, että pestini aikana meillä on aina ollut suuria ongelmia Milanossa. Emme olleet aiemmin voittanut täällä. Pelkäsin meidän menettävän pisteitä täällä. Oli uskomatonta saada voitto täältä samalla kuin takaa-ajajamme kompuroivat.

Aiemmin kierroksella sarjakakkonen AS Roma jäi kotikentällään maalittomaan tasapeliin Inter Milanin kanssa. Jobin postia tulee myös Daniele De Rossin hölmöilystä (uutinen). AS Roma on pelannut ottelun Juvea vähemmän.

Roomalaisten takana kolmantena kuuden pisteen päässä on Rafael Benitezin luotsaama Napoli, josta neljäntenä oleva Fiorentina on seitsemän pisteen päässä.