Onko tässä vuoden maali? – Katso video huikeasta banaanipotkusta

© Kuva: Getty Images
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Meksikon pääsarjassa nähtiin viime viikonloppuna ällistyttävän upea osuma. Itseluottamusta ei maalintekijä Rogelio Chávezilta puuttunut, kun mies päätti kokeilla kaukolaukausta kentän keskiviivalta, aivan sivurajan tuntumasta. Ja sinne meni!

Ja miksikäs maalintekijältä itseluottamusta puuttuisi? Oma joukkue Cruz Azul johti peliä Queretaroa vastaan maalein 2-1 ja oli matkalla kohti seitsemättä perättäistä voittoaan. Chávezin maali jäi pelin viimeiseksi, joten Cruz Azulille kirjattiin 3-1-voitto.

Rogelio Chávez tunnetaan hienoista keskityksistään ja kovista vapaapotkuistaan. Ehkäpä sarjajohtajan statuksella sopii joskus vähän kokeilla, kun pelikellossakin aika käy jo vähiin. Sama mies oli ottelussa ehtinyt jo rankkarinkin upottaa.

29-vuotias Chávez on valittu neljä kertaa Meksikon pääsarjan parhaaksi laitapuolustajaksi, mutta Meksikon maajoukkueessa hän ei ole päässyt koskaan kokeilemaan.

Katso tästä video Chávezin uskomattomasta kaukolaukauksesta. Mukana tietysti myös Latinalaisessa Amerikassa asiaankuuluvat huudatukset: ”Goooooooooolll……”


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!