Skottilehti: Teemu Pukki kuin kala kuivalla maalla otteluiden lopussa

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Skottilehti Glasgow Evening Times -lehdessä pohditaan Teemu Pukin asemaa. Mitä managerin pitäisi tehdä 2,5 miljoonan punnan suomalaishyökkääjälle, lehden toimittajat  miettivät.

– Suomalainen näyttää kuin kalalta kuivalla maalla, kun hänet heitetään otteluiden lopussa kehiin. Hänen kehonkielensä kertoo, että kaikki itseluottamus on nyt tyhjentynyt hänestä, kirjoittaa toimittaja Ronnie Cully ja muistuttaa viikonlopun hukatuista paikoista.

Cully ehdottaa kuitenkin, ettei myynti olisi välttämättä paras vaihtoehto Pukin kohdalla. Parempi olisi auttaa Pukkia löytämään iskukykynsä.

– Ainoa, miten se voi tapahtua, on antaa Pukin pelata avauksessa, Cully vihjaa.

Pukki myyntiin?

Samaisen lehden toinen toimittaja Michael Grant on toisaalta kollegansa kanssa eri linjoilla. Hänen mielestään Pukki ei vain ole onnistunut Skotlannissa, vaikka mahdollisuuksia on annettu.

Nyt olisi aika minimoida tappiot ja yrittää saada mahdollisimman paljon menetetystä 2,5 miljoonasta punnasta takaisin, linjaa Grant.

– Ja se antaisi Teemu Pukille mahdollisuuden kasata uudelleen pelinsä ja itseluottamuksensa muualla. Hän ei ole se pelaaja Celticille, joka hän oli Schalkelle, Grant tylyttää.

23-vuotias Pukki on tehnyt kauden aikana vain viisi liigamaalia.Pukki saapui Glasgow´hun suurin toivein Schalkesta elokuun lopussa.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!