Espanjalaisen El Confidencial-lehden mukaan Valioliiga-jätti Manchester City on suunnittelemassa sensaatiokaappausta Barcelonan Camp Noulta. Lehti kertoo seuran olevan valmis maksamaan peräti 200 miljoonan euron siirtokorvauksen Barcelonan supertähti Lionel Messistä.

Messin päätä yritetään kääntää kohti Brittein saaria tarjoamalla tälle 25 miljoonan euron vuosipalkkaa.

Manchester City ei ole ainoa rahaseura, joka etsii keskusteluyhteyttä Messin asioita hoitavan agentti-isän kanssa. Myös Paris Saint Germain on valmis tarjoamaan argentiinalaiselle rahakasta sopimusta. PSG:n ongelmana on Ranskan ankara verotus, joka leikkaisi 75 prosenttia Messin palkasta.

El Confidencialin mukaan Messi on valmis etsimään uusia tuulia ja tietää, että Manchester Cityssä ilmapiiri on vähemmän painostava. Barcelonan pukukopissa supertähti on tiettävästi vastaanottanut kritiikkiä asenteestaan. Joukkuetoverit ovat alkaneet väsymään apaattiseen ja etäiseen ”Kirppuun”.

Taistelutta Barcelona ei silti aio joukkueensa sielusta luopua. Seura tekee kaikkensa, jotta Messin kanssa päästäisiin jatkosopimukseen. Barcelona olisi valmis nostamaan miehen vuosipalkan 20 miljoonaan euroon. Toteutuessaan jatkosopimus olisi jo kuudes viimeisen kuuden vuoden aikana.