Gareth Bale Real Madridin sankari – Barcelonalla edessä pokaaliton kausi vuosien tauon jälkeen?

© Kuva: Getty Images

Real Madrid vei nimiinsä kauden kolmannen El Clásicon. Valkopaitojen onneksi klassikko sattui olemaan Espanjan Cupin Copa del Reyn loppuottelussa ja näin ”Kuninkaalliset” lähtevät pääsiäispyhien viettoon tuoreina cup-voittajina.

Ilman loukkaantunutta Cristiano Ronaldoa pelannut Real siirtyi johtoon pelin 11. minuutilla Angel di Marian maalilla. Johto kesti pitkään, mutta lopulta 68. peliminuutilla toppari Marc Bartra toi kulmapotkusta Barcelonan tasoihin.

Valenciassa juhli kuitenkin Real Madrid. Sankarin rooliin astui 85. minuutilla täksi kaudeksi Espanjaan siirtynyt walesilainen Gareth Bale. Bale voitti kaksinkamppailun keskialueella Bartraa vastaan, spurttasi ulkoradalta karkuun ja ohitti komean läpijuoksunsa päätteeksi Barca-vahti Jose Pinton.

Vielä varsinaisen peliajan päätteeksi Neymarilla oli loistotilaisuus tuoda Barcelona tasoihin, mutta brassi laukoi avopaikasta tolppaan. Katkera pala nuorelle taiturille ja koko katalaanijoukkueelle.

Barcelona vietti lähes historiallisen surkean viikon. Viikon sisällä se putosi Mestarien liigasta Atlético Madridia vastaan, kärsi kohtalokkaan tapion Granadalle La Ligassa ja hävisi nyt cup-finaalin veriviholliselleen.

Joukkueella on yhä mahdollisuudet La Ligan voittoon, mutta se joutuu mestaruustaistelun loppusuoralle altavastaajana madridilaisseuroja vastaan. Mikäli Barcelona jää ilman ainuttakaan titteliä, on kyseessä sen ensimmäinen pokaaliton kausi sitten kauden 2007-2008.

Cup-voitto oli Real Madridille sen historian yhdeksästoista.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.