Italian pääsarjafutista on puhuttanut viikonloppuna kahden argentiinalaisfutarin Maxi Lopézin ja Mauro Icardin jäätävän kylmät välit. Välirikon keskiössä on Lopézin ex-vaimo Wanda Nara, joka on tätä nykyä Icardin elämänkumppani.

The Guardianin mukaan kyseessä on futishistorian ensimmäinen näin selvästi kahden pelaajan seksielämän ympärille nivoutuva derby. Peli ristittiinkin italialaismediassa ”Wanda Derbyksi”.

Todiste ilmiriidasta saatiin, kun Lopéz kieltäytyi kättelemästä Icardia ennen Sampdorian ja Inter Milanin sunnuntaista kohtaamista. Katso tästä video Metro-lehden sivuilta herrojen jäätävästä kohtaamisesta.

Yliote kentällä ja sosiaalisessa mediassa

Icardi sai kostonsa tehtyään kaksi maalia Interin 4-0 -voittoon päättyneessä ottelussa. Ensimmäistä osumaansa hän tuuletti provokatiivisesti entisen seuransa yleisön edessä laittaen käden korvalleen solvauksia varten. 21-vuotias hyökkääjä palkittiin tempusta keltaisella kortilla.

Lopézin osa oli tässäkin kirjan kappaleessa armoton, sillä hän epäonnistui ampumassaan rangaistuspotkussa.

Vielä ottelua seuranneena aamuna Icardi sirotteli suolaa haavoihin postattuaan Twitteriin kuvan, jossa hän kävelee Lopezin pojan kanssa harjoituksiin. Icardi ja Nara ovat muutenkin esitelleet seksielämäänsä ja perheonneaan ahkerasti sosiaalisessa mediassa ja Lopez esittikin kainon toiveen, että tämän ja Naran kolme yhteistä poikaa pidettäisiin julkisuuden ulkopuolella. Turhaan.

Vielä viime kaudella ylimmät ystävykset

30-vuotias Maxi Lopez ja 21-vuotias Mauro Icardi hyökkäsivät Sampdoriassa yhtä aikaa viime kaudella. Yhdeksän vuotta Icardia vanhemman Lopezin kerrotaan ottaneen maanmiehensä suojelukseensa, mutta lopulta miesten hyvät välit katkesivat Lopezin vaimon hypätessä nuoremman argentiinalaisen matkaan.

27-vuotias Wanda Nara puolustautui kertoen italialaisille juorulehdille Lopezin olleen häntä kohtaan uskoton. Naran ja Icardin lempi on sittemmin roihahtanut kunnon liekkiin, sillä he tatuoivat toistensa nimet iholleen jo suhteen alkumetreillä.

Niin ikään argentiinalainen Wanda Nara aloitti seurustelun Lopezin kanssa jo kotimaassaan, jossa pariskunnan ensimmäinen lapsikin syntyi. Naisen historiasta löytyy myös aiempia kohuja, sillä hänellä väitetään olleen taannoin lyhyt suhde itsensä Diego Maradonan kanssa. Nara teki myös muutamia eroottisia elokuvia nuoruusvuosinaan.

Wanda Naran sisko, alusvaatemalli Zaira Nara seurusteli pitkään uruguaylaisen hyökkääjätähden Diego Forlanin kanssa. Forlan ja Nara olivat aikeissa mennä naimisiin, mutta häät peruttiin kuukautta ennen määräaikaa.