Saksalaissivusto Sport1 kertoo, että Bayern München joutuu keskiviikkoiseen Saksan Cupin välieräotteluunsa ilman luottovahtiaan Manuel Neueria.

Maailman parhaaksi maalivahdiksi tammikuun alussa valittu 28-vuotias Neuer loukkasi lauantain Dortmund-ottelussa oikean pohkeensa ja joutui tulemaan puoliajalla vaihtoon. Hänen kerrotaan olevan todennäköisesti koko viikon sivussa tositoimista.

Koska myös Bayernin kokenut kakkosvahti Tom Starke on kyynärpäävammansa takia pelikelvoton, seisoo illan cup-välierässä tolppien välissä kolmosvahti Lukas Raeder.

20-vuotiaalle Raederille toinen puoliaika Dortmundia vastaan lauantaina oli ensiesiintyminen Bundesliigassa ja ylipäätään Bayernin ykkösmiehistön virallisessa ottelussa ja Allianz-Arenalla. Normaalisti hän vartioi Bayernin reservijoukkueen maalia Regionalliigassa Saksan neljännellä sarjatasolla, korkeintaan muutamantuhannen katsojan edessä.

Raederin kakkosvahti lienee tänään samanikäinen ja vielä kokemattomampi Leopold Zingerle.

Raeder päästi debyytissään selkänsä taakse kaksi maalia, joista ensimmäisen ennen ensimmäistäkään kosketusta palloon. Nuorukaiselle lienee riittämiin perhosia vastassa Bayernin isännöidessä kakkosliigan Kaiserslauternia täpötäyden Allianz-Arenan edessä.

Kaiserslauternin riveissä pelaa suomalainen Alexander Ring.