Madridin seurat tehneet tarjouksen Bundesliigan supertulokkaalle

Espanjalaislehti AS tietää kertoa, että sekä Atlético Madrid että Real Madrid tavoittelevat riveihinsä Hamburger SV:n 20-vuotiasta pelintekijää Hakan Calhanoglua. Nuorukaisen isä Huseyn Calhanoglu vahvistaa tiedon.

– Hyväksyimme HSV:n jatkosopimustarjouksen vuoteen 2018 asti, mutta tähän mennessä kymmenen eri seuraa on osoittanut kiinnostusta Hakania kohtaan. Yksi niistä on Atlético, isä-Calhanoglu paljastaa.

– Real Madrid on myös keskustellut poikani agentin Bektas Demirtasin kanssa. He suunnittelevat hänen hankintaansa ensi kaudella. Barcelonasta emme ole kuulleet mitään.

Turkin A-maajoukkueeseen noussut Calhanoglu pelaa Bundesliigassa debyyttikauttaan. Hän on tehnyt kauden aikana kymmenen liigamaalia ja alustanut kolme.

Maaleista neljä on syntynyt suorasta vapaapotkusta ja muutenkin Calhanoglun osumat ovat usein olleet ehdolla Bundesliigan kierroksen maaleiksi. Helmikuun lopussa Calhanoglu upotti vapaapotkun Dortmundin verkkoon lähes keskiympyrästä.

Nuoren taiturin perässä on huhujen mukaan myös ainakin Liverpool ja Chelsea. Miehen nykyinen seura HSV on Bundesliigassa vakavan putoamisuhan alla.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.