Saksan Bundesliigassa pelaavan Hoffenheimin entinen pelaaja Boris Vukcevic on vieraillut joukkueensa luona ensimmäisen kerran vakavan auto-onnettomuutensa jälkeen. Vukcevic oli pahan kolarin seurauksena peräti seitsemän viikkoa koomassa, mutta toipuminen on edistynyt hyvin.

– Olen iloinen saadessani olla taas täällä. Kovinkaan moni asia ei ole muuttunut. Näin joitain uusia, mutta myös paljon tuttuja kasvoja. Se teki hyvää, 24-vuotias Vukcevic kertoi vierailustaan Hoffenheimin harjoituskeskuksessa Der Spiegel -lehden mukaan.

Entisen Jugoslavian alueella syntynyt, mutta Saksassa varttunut Vukcevic pelasi useita maaotteluita Saksan juniorimaajoukkueissa vuosina 2008-2012. Syyskuussa 2012 hän törmäsi maantiellä rekkaan ja joutui heidelbergläiseen sairaalaan, jossa mies kamppaili elämästään viikkojen ajan.

Vukcevicille tehtiin kaksi pääleikkausta. Onnekseen pelaaja sai jo vajaa vuosi sitten ennusteen, jonka mukaan hän toipuisi onnettomuudesta entiselleen. Diabeetikko Vukcevicin kolari johtui matalan verensokerin aiheuttamasta tajunnanmenetyksestä.

– Minulle kuuluu hyvää. Kuntoutus vaatii yhä paljon aikaa ja panostusta ja tuntuu joskus raskaalta. Edistysaskeleet auttavat minua kuitenkin jatkamaan. Tulen varmasti pian stadionille kannustamaan joukkuetta, hyväntuulinen pelaaja lupaa.