Kokenut kroatialaishyökkääjä Ivica Olic on solminut jatkosopimuksen VfL Wolfsburgin kanssa. Tuore sopimus pitää 34-vuotiaan pelimiehen seurassa kesään 2016 saakka.

90 A-maaottelua pelannut Olic on ollut pitkin kautta kiivaiden siirtohuhujen kohteena. Bulldoggimaista maalipyssyä on viety milloin Lähi-Idän rahasarjoihin, milloin Pohjois-Amerikan MLS-liigaan ja milloin Valioliigaan. Valioliigasta ainakin Stoke Cityn tiedetään olleen Olicista kiinnostunut.

– Olen todella iloinen siitä, että tulevaisuuteni on selkiytynyt ja pelaan jatkossakin Wolfsburgissa. Haluamme iskeä täysillä ensi kauden Bundesliigassa ja myös Euroopan kentillä. On todella hauskaa olla osa tätä joukkuetta ja perheenikin viihtyy täällä hyvin, Olic kertoo Wolfsburgin kotisivuilla.

Ivica Olic on pelannut Bundesliigaa Hamburger SV:n, Bayern Münchenin ja Wolfsburgin paidassa yhtäjaksoisesti vuodesta 2006 lähtien. T’ällä kaudella Olic on viimeistellyt 13 maalia. Miehen maaliennätys on 14 maalia kaudelta 2007-2008.