Valioliigaseuran kannattajat äänestivät seuran nimenmuutoksen puolesta

© Kuva: Getty Images
Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Valioliigaseura Hull City järjesti äänestyksen seuran kausikortin haltijoille seuran nimenmuutosta koskien. Äänestyksestä tuli huipputasainen, mutta seuran egyptiläisen omistajan Assem Allamin kampanja nimen muuttamiseksi sai äänestäjien joukossa niukan enemmistön.

Allam on ehdottanut seuran nimen vaihtamista Hull Tigersiksi. Ehdotus sai kannatusta 2 565 äänestäneeltä. Vastustajia oli vain hieman vähemmän, 2 517. 60 % äänioikeutetuista ei käyttänyt äänioikeuttaan lainkaan, joten varsinaisesti vain 17 % kausikorttilaisista antoi tukensa nimenvaihdokselle.

Seuraa pyörittävä Allamin perhe perustelee The Guardianin mukaan nimenmuutostarvetta sillä, että ”City”-nimi on monen muunkin seuran nimessä ja sen pudottaminen helpottaisi joukkueen globaalia markkinointia.

Muutosta vastustavat kannattajaryhmät ovat perustaneet kampanjan ”City Till We Die”. He pitävät seuran vuonna 1904 saamaa nimeä tärkeänä osana sen kulttuuriperintöä eivätkä usko Tigers-nimen tuovan seuralle merkittävää kaupallista etua.

Englannin jalkapalloliitto kokoontuu keskiviikkona käsittelemään nimenmuutosasiaa ja sen odotetaan ottavan vaihdosta vastustavan kannan. Assem Allam on uhannut panevansa seuran myyntiin, mikäli liitto asettuu hankkeessa poikkiteloin.

Hull on tällä hetkellä Valioliigan alemmassa keskikastissa sijalla 12. Se kohtaa sunnuntaina FA-Cupin välierissä Sheffield Unitedin.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!