Arsenal-pelaajien virta Manchester Cityyn jatkuu?

© Kuva: Getty Images

Arsenal-pelaajien viime vuosien virta Manchester Cityyn on jatkumassa. Goal.com-sivuston mukaan juuri Englannin cupin mestaruutta tykkimiehissä juhlinut Bacary Sagna on aloittanut viralliset neuvottelut Cityn kanssa.

Ranskalaispakin sopimus Arsenalin kanssa päättyi tähän kauteen. Arsenal tarjosi miehelle jatkoa, mikä ei kuitenkaan pelaajaa tyydyttänyt. Raharikas City pystynee tarjoamaan paremmat sopimusehdot 31-vuotiaalle pelurille.

Sagna siirtyi Arsenaliin vuonna 2004 kotimaansa Auxerresta ja hän on koko pestinsä aikana ollut oman pelipaikkansa, oikein pakin, avausmies.

Arsenal on menettänyt viime vuosina tukun profiilipelaajia Cityyn. Ilmasilta on viime vuosina vienyt Lontoosta Manchesteriin Kolo Touren, Emmanuel Adebayorin, Gael Clichyn sekä Samir Nasrin.