Atléticon valmentaja ei järkyttynyt yllätystappiosta: ”Häviö oli parasta, mitä meille saattoi tapahtua”

© Kuva: Getty Images
Atlético Madridin mestaruushaaveet Espanjan liigassa kokivat kolauksen, kun joukkue hävisi yllättäen vieraskentällä keskikastin Levantelle maalein 0-2. Valmentaja Diego Simeone otti tappion kuitenkin lunkisti.- Tappio oli parasta, mitä meille saattoi tapahtua, argentiinalaiskäskyttäjä totesi yllättäen pelin jälkeen.

– Meillä on vielä kolme fantastista viikkoa aikaa jatkaa työntekoa. Kolme viikkoa intensiivisyyttä ja tunteita. Kaikki riippuu edelleen vain meistä itsestämme. Nyt jos koskaan meidän pitää mennä skarppina peli kerrallaan jokaiseen jäljelläolevaan finaaliin, Simeone jatkoi Mundo Deportivon mukaan.

Levante pääsi ottelussa johtoon jo 7. minuutilla Filipen omalla maalilla. 20 minuuttia ennen loppua David Barral viimeisteli loppunumerot eikä Atlético onnistunut hyödyntämään lukuisia maalipaikkojaan.

– Levanten johtomaali syntyi oudosta tilanteesta. Sen jälkeen teimme kaikkemme tasoituksen eteen. Heidän maalivahtinsa pelasi loistopelin. Meidän on osattava arvostaa joukkueita, jotka puolustavat hyvin ja siinä Levante onnistui koko pelin ajan, Simeone kehaisi vastustajaa.

– Tappion myötä liigasta tuli paljon hauskempi, valmentaja pohti.

Kolme kovaa peliä jäljellä

Atlético jatkaa yhä sarjakärjessä ja sillä on mestaruus edelleen omissa käsissä. Sunnuntain tappio piti kuitenkin Barcelonan ja Real Madridin yhä mukana pelissä. Real Madrid isännöi vielä sunnuntai-iltana Valenciaa.

Atlético kohtaa ensi sunnuntaina kotonaan Malagan ja viikkoa myöhemmin La Ligan päätöskierroksella vieraissa Barcelonan. Kausi huipentuu Mestarien liigan finaaliin Real Madridia vastaan lauantaina 24.5.