Chelsea tarjoaa pelaajaa Atléticolle vaihdossa Diego Costasta – La Ligan rasismi huolettaa

Brittimedia on uutisoinut laajasti, että Chelsean yritykset hankkia Atlético Madridin maalipyssy Diego Costa riveihinsä, ovat edenneet merkittävästi. Kaupan viimeistelemiseksi seura on ehdottamassa Atléticolle vaihtokauppaa.

Espanjan alustavaan MM-ryhmään valittu 25-vuotias Costa on tehnyt kauden aikana peräti 27 La Liga -maalia. Hän onkin valmentaja Jose Mourinhon ehdoton ykkösehdokas lontoolaisten hyökkäykseen.

Mourinho haluaisi saada palapelin valmiiksi jo hyvissä ajoin ja onkin halukas hoputtamaan kaupantekoa. 39 miljoonan euron ulosostoklausuuli ei ole Chelsealle ongelma, ja lisäksi se tarjoaa Atléticolle hyökkääjää, jolle sillä ei ole käyttöä.

21-vuotias belgialaishyökkääjä Romelu Lukaku ei kuulu portugalilaisluotsin suosikeihin. Vaikka Lukaku tekikin 16 maalia Evertonille tällä kaudella, ei hänen varaansa lasketa Chelseassa mitään.

Hyökkääjä itse haluaisi jatkaa Evertonissa, mutta Chelsea näkee Lukakussa kaupankäyntiarvoa. Siksi tämän uskotaankin kiinnostavan uuden kärkimiehen tarvitsevaa Atléticoa.

Huhusta kertoneen Daily Mailin mukaan Lukakua kuitenkin arveluttaa Espanjan rasistinen ilmapiiri. La Ligan rasismi nousi pintaan äskettäin Villarrealin kannattajan heitettyä banaanin Barca-pakki Dani Alvesin jalkoihin.

Alvesin banaaninsyönnistä käynnistynyt rasisminvastainen kampanja toimi erinomaisesti, mutta Espanjan liiga rankaisi Villarrealia vain kevyillä 12 000 euron sakoilla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.