Chelseaan huhuttu nuori Bundesliiga-tähti siirtymässä Sami Hyypiän ex-seuraan?

Hamburger SV:ssä seuran vaikeasta kaudesta huolimatta edukseen esiintynyt nuori Hakan Calhanoglu, 20, on herättänyt runsaasti kiinnostusta suuremmissa seuroissa ja nyt miehen tulevaisuus näyttää selviävän. HSV säilytti paikkansa niukasti liigassa karsintojen kautta.

Goal.com-sivuston mukaan pelaaja on liittymässä Sami Hyypiän ex-seura Bayer Leverkusenin miehistöön noin 15 miljoonan euron siirtosummalla. Pelaajan kerrotaan jo etsivän asuntoa Leverkusenista.

Calhanoglu itse kommentoi äskettäin unelmanaan olevan pelaaminen Mestarien liigassa ja Leverkusen pääseekin ensi syksyllä ainakin karsimaan tähän seurajoukkueiden ykköskilpailuun.

– Jokainen jalkapalloilija haluaa pelata Mestarien liigassa. Se on minunkin unelmani ja toivon (jonkun) seuran pystyvän täyttämään unelmani, Calhanoglu kertoi Goal.com:n mukaan.

Saksalais-turkkilaista pelintekijää on verrattua jo Arsenalin ja Saksan maajoukkuetähti Mesut Öziliin ja mm. Chelsean on kerrottu seuranneen pelaajaa tarkoin. (uutinen). Poikkeuksena Özilin Calhanoglu edustaa aikuisten tasolla Turkkia.

Calhanoglu teki viime kaudella 11 maalia 32 otteluun Saksan liigassa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.