Palaako Teemu Pukki Bundesliigaan?

© Kuva: Getty Images
Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Brittilehti Sun kertoo Bundesliigan SC Freiburgin olevan kiinnostunut Huuhkaja-kärki Teemu Pukin palveluksista. Jos huhu käy toteen, palaisi Pukki Bundesliigaan vain vajaan vuoden poissaolon jälkeen.

Alavireisen kauden pelannut Freiburg etsii uutta verta hyökkäykseensä. Joukkue sijoittuu kauden 2013-2014 Bundesliigassa sijoille 13-14.

Joukkueen hyökkäyspään pelaajista vain Sveitsin maajoukkuehyökkääjä Admir Mehmedin kautta voi pitää jossain määrin onnistuneena. Mehmedi on tehnyt Bundesliigassa 12 maalia, kun Freiburgin toiseksi paras maalintekijä Felix Klaus on jäänyt viiteen osumaan.

Freiburg myös purki torstaina veteraanihyökkääjä Mike Hanken sopimuksen. Hankella olisi ollut sopimusta jäljellä vielä kaksi kautta.

Pukki siirtyi reilun kahden Schalkessa viettämänsä vuoden jälkeen kesän siirtoikkunassa Skotlannin Valioliigan ylivoimaiseen mestarijoukkueeseen Glasgow Celticiin. Celticissä Pukki on ampunut seitsemän liigamaalia, mutta peliaika on ollut kortilla erityisesti kevätkauden aikana.

Vaikka Pukilla on sopimusta jäljellä vielä kolme vuotta, on miehen lähtö mahdollinen, sillä hän on pudonnut hyökkääjien nokkimisjärjestyksessä Leigh Griffithsin taakse. Lisäksi Celtic on ilmoittanut etsivänsä siirtomarkkinoilta vähintään yhtä uutta hyökkääjää. Huhuja on liikkunut mm. Celticiä kausina 2010-2013 edustaneen Gary Hooperin paluusta seuraan.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!