Legendaarisen espanjalaishyökkääjän Raúl Gonzalezin ura näyttää jatkuvan Yhdysvalloissa. Kesällä 37 vuotta täyttävän Raúlin uskotaan olevan hyvin lähellä sopimusta NASL-liigassa pelaavan New York Cosmosin kanssa.

Empire of Soccer -sivusto kertoo, että Raúlin ”sopimus on hyvin lähellä, mutta varmuudella ei vielä valmis”. Espanjalaisen sopimus qatarilaisen Al Saddin kanssa umpeutuu toukokuun puolivälissä.

Raúlia kerrotaan houkuttelevan Yhdysvaltoihin erityisesti miehen entisen joukkuekaverin ja hyvän ystävän Marcos Sennan. Sopimuksen ei kuitenkaan uskota olevan valmis ennen kesän MM-kisoja. Huhuissa Raúlin Cosmos-siirto on pyörinyt jo viime vuoden lopulta lähtien.

Raúl pelasi Real Madridin organisaatiossa yhtäjaksoisesti vuodesta 1992 vuoteen 2010. 550 pelissään ykkösjoukkueen paidassa hän viimeisteli 228 maalia. Kahden Schalkessa vietetyn kauden jälkeen tie vei Al Saddin joukkueeseen.

102 pelatun A-maaottelun maalisaldo Raúlilla on komeat 44. Real Madrid-urallaan hän voitti kolme kertaa Mestarien liigan ja kuusi kertaa La Ligan.

New York Cosmosissa ovat pelanneet aikoinaan myös Pele, Franz Beckenbauer ja Carlos Alberto.