Vahvaotteinen 188 senttinen hyökkääjä Mika Lahtinen jatkaa voimassaolevan sopimuksensa mukaisesti pelejään Veikkausliigan Rovaniemen Palloseurassa.

Vielä aiemmin viikolla RoPS:n puheenjohtaja katsoi, että seuran standardien mukaan kovapalkkainen kärkimies saa ehkä vaihtaa maisemaa jos rooli jatkuu pienenä ja mm. miehen kotikaupungin Tampereen Ilves oli kiinnostunut hänestä.

Nyt loukkaantumiset RoPS:ssa ovat osaltaan muuttaneet tilannetta.

– Hyökkäyspään taitopelaajat Aleksandr Kokko sekä Jani Virtanen ovat molemmat sivussa loukkaantumisten vuoksi. Kokko on poissa kuukauden päivät etureisivamman vuoksi ja eilen Turussa TPS-ottelussa jalkansa loukannut Virtanenkin voi joutua olemaan poissa jopa kuukauden. Siksi haluan ehdottomasti pitää joukkueessa tuollaisen Lahtisen kaltaisen tahtopelaajan, jota joukkueessa todella tarvitaan, Juha Malinen kertoo RoPS:n kotisivuilla.

Malinen sanoo keskustelleensa hyökkääjän kanssa viime kuukausien aikana avoimesti hänen tulevaisuudestaan ja nyt on päädytty siihen, että miehen tulevaisuus on jatkaa sopimuksensa mukaan RoPS:ssa.

– Joukkueessa tarvitaan tuollaista työteliästä, hyvällä asenteella pelaavaa kokenutta kaveria. Luotan häneen täysin, sillä tiedän miehen taidot hyviksi, RoPS-luotsi Malinen toteaa reilut 160 liigaottelua ja niissä 27 maalia viimeistelleestä Lahtisesta.