USA:n päävalmentaja Jürgen Klinsmann on nimennyt jo lopullisen 23 pelaajan MM-kisaryhmän.

Suurin sensaatio on se, että USA:n jalkapallon ikonina ja maajoukkueen runkomiehenä jo vuosia toiminut Landon Donovan ei mahtunut nykyiseen ryhmään. Hän oli vielä mukana alustavassa 30 pelaajan ryhmässä, mutta MM-kisoissa 156 A-maaottelun pelaajaa ei nähdä.

Donovan, joka pelaa yhä Los Angeles Galaxyn joukkueessa, yritti Euroopassa parikin kertaa läpimurtoa sen onnistumatta. Donovan on profiililtaan maan oma David Beckham ja miehet pelasivatkin monta vuotta yhdessä juuri LA Galaxyssä.

Kokenutta kaartia nykyjoukkueessa edustavat uransa parasta jalkapalloa menneellä kaudella pelannut Everton-vahti Tim Howard sekä hyökkääjä Clint Dempsey, joka palasi vuosien Valioliiga-pestien jälkeen takaisin kotimaahansa viime kaudeksi – tosin pelaten keväällä myös lainalla Fulhamissa pari kuukautta ennen kotimaan sarjan uutta alkua.

USA pelaa huippuvaikeassa MM-lohkossa yhdessä Saksan, Portugalin ja Ghanan kanssa. Joukkue pelaa ennen kisoja vielä kaksi kenraaliharjoitusta – 1.6. Turkkia-vastaan ja 7.6. Nigeriaa vastaan.

USA:n lopullinen MM-miehistö.

Maalivahdit:
Brad Guzan (Aston Villa), Tim Howard (Everton), Nick Rimando (Real Salt Lake)

Puolustajat:
DaMarcus Beasley (Puebla), Matt Besler (Sporting Kansas City), John Brooks (Hertha Berlin), Geoff Cameron (Stoke City), Timmy Chandler (Nürnberg), Omar Gonzalez (LA Galaxy), Fabian Johnson (Borussia Mönchengladbach), DeAndre Yedlin (Seattle Sounders FC)

Keskikenttä:
Kyle Beckerman (Real Salt Lake), Alejandro Bedoya (Nantes), Michael Bradley (Toronto FC), Brad Davis (Houston Dynamo), Mix Diskerud (Rosenborg), Julian Green (Bayern Munich), Jermaine Jones (Besiktas), Graham Zusi (Sporting Kansas City)

Hyökkääjät:
Jozy Altidore (Sunderland), Clint Dempsey (Seattle Sounders FC), Aron Johannsson (AZ Alkmaar), Chris Wondolowski (San Jose Earthquakes)