Kreikka ja Norsunluurannikko huipensivat C-lohkon dramaattisella tavalla.

Kreikka pelasi ottelussa todella fiksusti, ja se palkittiin ensimmäisen jakson johdolla. Laukauksen maalin perukoille upotti Andreas Samaris. Toisella puoliajalla Kreikka jatkoi hyvää menoaan ja pystyi pitämään ottelun varsin hyvän hallinnassaan. 2-0-johto oli lähellä, mutta tolpat eivät olleet kreikkalaisille suosiollisia.

Ja, kun kerta Kreikka ei onnistunut paikoissaan, päätti Norsunluurannikko kuitata. Norsunluurannikko murtautui komeasti Kreikan puolustuksen läpi sahaten sen täysin auki. Wilfried Bonylla oli kunnia tuoda ampua joukkue tasoihin.

Uskomaton huipennus

Kreikka painosti ottelun lopun raivoisasti. Tässä vaiheessa myös Norsunluurannikko pääsi paremmille tekopaikoille, mutta viimeiset ratkaisut olivat järjestäen heikkoja.

Kun Kreikan toivo näytti jo valuvan tiimalasista, taisteli joukkue vielä pallon ylös. Pallo pelattiin rangaistusalueelle, ja Georgios Samaras kopautettiin nurin laukaustilanteessa. Pallo vietiin näin yhteentoista metriin.

Samaras asettui ampumaan palloa. Sijoitus lähti kovana alakulmaan, eikä maalivahti Boubacar Barrylla ollut mahdollisuuksia ennättää pallon eteen. Maalin jälkeen Norsunluurannikko ehti vielä yhteen hyökkäykseen, mutta Kolo Toure päätti laukoa harkitsemattomasti kaukaa.

Loppuvihellyksen soidessa Kreikka oli selvinnyt neljän pisten turvin jatkoon. Lohkovoittajaksi selviytyi Kolumbia.