Iranin taival MM-kisoissa päättyi

© Kuva: Getty Images

Bosnia ja Herzegovina varmisti, ettei Irania nähdä jatkopeleissä.

Iranilta ei paljon odotettu ennen turnausta, mutta joukkue pisti muut ryhmät koville. Iran nousi taistelemaan jatkopaikasta, kun joukkue nappasi tasapelin Nigeriaa vastaan. Argentiina puolestaan pääsi juhlimaan voittoa Iranista vasta lisäajalla.

Bosnia ja Herzegovina oli lopulta se joukkue, joka onnistui kaatamaan Iranin. Iranin olisi pitänyt voittaa peli jatkomatseihin päästäkseen, mutta Bosnia ja Herzegovina oli parempi 3-1-lukemin.

Ottelussa maalinteon aloitti Edin Dzeko, kun kellossa oli 23. minuuttia. Dzeko harhautteli itselleen tilaa ja ampui pallon tolpan kautta sisään. Vajaan tunnin kohdalla Bosnia ja Herzegovina lisäsi vielä johtoaan Miralem Pjanicin maalilla.

Iran rikkoi kuparisensa turnauksessa vajaa kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa. Reza Ghoochannejhadin maali jäi kuitenkin laihaksi lohduksi ja kirivaihe putosi vapaalle, kun Avdija Vrsajevic kävi iskemässä loppulukemat heti perään.

F-lohkosta eteenpäin jatkavat Nigeria sekä Argentiina.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.