Meksikon voittoa varjostivat loukkaantumiset – jopa kaksi avauksen miestä sivuun kisoista?

© Kuva:
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

MM-kisoissa nähtävän Meksikon voitokas ystävyysottelu Ecuadoria vastaan toi myös tukun huonoja uutisia loukkaantumisten suhteen.

Ottelu päättyi Meksikon 3-1-voittolukemiin. Meksikon maaleista vastasivat Luis Montes, Marco Fabian sekä kolmas merkittiin vastustajan omaksi maaliksi. Ecuadorin, joka myös nähdään MM-kisoissa, maalin teki Enner Valencia.

Avausmaalin iskeneen Montesin kisahaaveet murenivat myöhemmin ottelussa. Montes ja Ecuadorin Segundo Castillo menivät voimalla pallontavoittelutilanteeseen, minkä seurauksena molemmat loukkaantuivat.

Montesilla, 28, todettiin Meksikon liiton mukaan murtuma sääri- ja pohjeluussa ja maan avauskokoonpanoon normaalisti kuuluva pelaaja joutuu katsomaan kisat kotisohvalta.

Lisäksi Meksikon kapteenin, ex-Barca-peluri Rafael Marquez, 35, tilanne mietityttää joukkueessa. Hän loukkasi ottelussa jalkansa ja hänet vaihdettiin kentältä pois kesken ottelun.

Meksiko pelaa MM-kisojen A-lohkossa Brasilian, Kroatian ja Kamerunin kanssa. Ecuadorin kanssa E-lohkossa ovat Sveitsi, Ranska ja Honduras.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!