Trilleriä pukkaa – Kreikka rimaa hipoen jatkoajalle superyllättäjää vastaan

© Kuva: Getty Images
Pukki-Party jatkuu! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

MM-kisojen alkulohkonsa ennen Italiaa, Englantia ja Uruguayta voittanut Costa Rica oli erittäin lähellä jatkaa yllätyksiään. Joukkue oli jo minuuttien päässä Kreikka-voitosta, mutta Euroopan mestarit vuosimallia 2004 nousivat rinnalle viime hetkillä ja ottelussa edetään jatkoajalle.

Kreikka lähtee jatkoajalle etulyöntiasemasta, sillä Costa Rican Oscar Duarte joutui ulosajetuksi 66. minuutilla toisen varoituksensa myötä.

Costa Rican oli vienyt johtoon Bryan Ruiz 52. minuutilla. Löysä, mutta tarkka veto suoraan syötöstä rangaistusalueen rajalta meni alakulmaan ohi hölmistyneen kreikkalaisvahdin, joka ei ehtinyt nähdä vedon lähtemistä omien pelaajiensa takaa.

Kreikan tasoitus syntyi varsinaisen peliajan jo päätyttyä. Theofanis Gekas ampui pallon maalia kohti puolustajan jaloista. Maalivahti torjui eteensä, mistä Sokratis ampui pelivälineen verkon perukoille.

Kreikka oli viedä jo voiton lisäajan kolmannella minuutilla, mutta Costa Rica -vahti Keylor Navas torjui Kostas Mitrogloun puskun yli.

Kreikka lähempänä maalintekoa avausjaksolla

Kreikalla oli jo tuhannen taalan paikka avausjakson lopulla Vasemman laidan puolustaja Jose Holebas oli noussut laidaltaan ylös lähettäen upean keskityspallon poikittain Dimitrios Salpingidisille, joka karkasi vartijoiltaan takatolpalla.

Oikea laituri sai vielä suoraan ilmasta hyvän ohjauksen, mutta hyvin peittämään tullut Navas piti tilanteen nollissa mahtavalla jalkatorjunnalla.

Pukki-Party jatkuu! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliYllätysnimi MM-kisojen nollapelitilaston kärjessä – yli 300 minuuttia ilman takaiskua!
Seuraava artikkeliSuperyllättäjä jo kahdeksan parhaan joukkoon – maalivahdilta uskomaton venytys rankkareissa!