Atletico-luotsi Diego Costan menettämisestä: ”Korvasimme Falcaon, korvaamme hänetkin”

© Kuva: Getty Images
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Atletico Madridin päävalmentaja Diego Simeone ei ole huolissaan siitä, kuka astuu Chelseaan kaupatun tähtihyökkääjän Diego Costan saappaisiin.

Joukkue myi vuotta aiemmin silloisen ykköshyökkääjänsä Radamel Falcaon AS Monacoon ja Costa, noustuaan avainpelaajaksi, oli jopa edeltäjäänsä parempi ja johdatti joukkueensa Espanjan mestaruuteen.

Nyt tarvitaan taas uusi tehomies, mutta sellainen löytynee, uskoo argentiinalaisluotsi.

– Costa on nyt siellä, missä hän haluaa ja olen innoissani hänen puolestaan. Rakastan Diegoa pelaajana. Hän antoi Atleticolle niin paljon ja olen ainaisesti kiitollinen pelaajille, jotka tekevät kaikkensa, Simeone kirjoittaa Goal-sivuston blogissaan.

– Huippuhyökkääjiä on tullut ja mennyt Atleticossa. Seuralla tuntuu olevan kyky minimoida lähtevien pelaajien vaikutus. Kun Fernando Torres, Diego Forlan, Sergio Aguero ja Radamel Falcao lähtivät vuorollaan, pysyi seura aina kilpailukykyisenä.

Simeone löytää MM-kisoista hyvän esimerkin, missä hyvä joukkue nostaa esiin yksilöitä.

– Nyt sitten Diego Costa sekä David Villa puolestaan lähtivät. Uskon kuitenkin joukkueen kokonaisuudessaan olevan tärkeämpi kuin yksilöt. Katsokaa Kolumbiaa. He ovat olleet kisojen sensaatio ja ovat tehneet sen ilman loukkaantunutta Falcaota. Heillä on hyvä tasapaino ja paljon pelaajia, jotka haluavat pallon. He ovat pärjänneet joukkueena ja siitä kunnia (päävalmentaja) Jose Pekermanille.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!