Hollannin päävalmentajan bluffi paljastui – katso pronssiottelun avaukset!

© Kuva: Getty Images

Hollanti ja Brasilia ovat nimenneet avauskokoonpanonsa MM-kisojen pronssiotteluun.

Hollannin päävalmentaja Louis van Gaal vähätteli ennen kamppailua ottelua ja koki jopa ettei pronssipelejä kannattaisi pelata. Vahvistamattomissa huhuissa ennen pronssipeliä puhuttiin, että Hollanti peluuttaisi vähän tai ei ollenkaan turnauksessa vielä esiintyneitä miehiä, mutta mitä vielä: avaus onkin ykkösluokkaa.

Ainoa muutos rankkareilla maalittoman ottelun jälkeen hävittyyn välierään on Jordy Clasien nouseminen avaukseen keskikentän puolustavalle paikalle Nigel de Jongin tilalle. Muu kokoonpano hyökkäyksen tähtinimiin saakka on samassa muodossa kuin aiemmin.

Brasilian avaukseen edellisestä pelistä merkittävin muutos on kapteenin Thiago Silvan palaaminen kokoonpanoon pelikieltonsa jälkeen. Muita muutoksia 1-7-välierätappiosta on reilusti, sillä avaukseen nousevat edellispelistä poiketen myös Maxwell, Paulinho, Ramires, Willian ja Jo.

Pronssiottelu joukkueiden välillä alkaa klo 23 lauantaina.

Hollannin avaus:

Brasilian avaus: