Kotiyleisön sylkykuppi Fred lopettaa maajoukkueessa – ”Luonnollista että buuataan”

© Kuva: Getty Images

Brasilian hyökkääjä Fred ilmoitti sunnuntaina, että hänen maajoukkueuransa on ohi. Ilmoitus ei tullut järin suurena yllätyksenä, sillä brasilialainen joutui kotiyleisön sylkykupiksi erittäin kehnon MM-turnauksen myötä.

Kamerunia vastaan tehdyn maalin lisäksi Fredin näyttävimmäksi suoritukseksi kisoissa taisi jäädä räikeä filmaus, joka toi Brasilialle ratkaisevan rangaistuspotkun Kroatiaa vastaan avausottelussa.

Aftonbladet siteeraa Estadao-lehteä, jonka mukaan Fred ei kuitenkaan suostu ottamaan Brasilian romahdusta yksin harteilleen, vaikka Saksa-välierässä hänen jokaista pallokosketustaan saatteli kotiyleisön julma vihellyskuoro.

– Pettymys on kaikille suuri. Kaikki epäonnistui, ja kaikki ovat syyllisiä tähän, pelaajat ja koko johtoporras. Ei syytä voi laittaa vain yhdelle tai kahdelle henkilölle Brasiliassa, Fred huomautti.

– Fanit eivät halunneet että näin kävisi, emmekä mekään. Brasiliassa on luonnollista, että silloin buuataan, se on osa peliä. Voin vain sanoa, että tapahtunut ei ole vain Fredin vika, Fred tuumiskeli.

Hän on pyytänyt myös seurajoukkueeltaan Fluminenselta tuntuvaa taukoa jalkapalloon. Seurajoukkueen pelit jatkuisivat jo viikon kuluttua.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.