Kuvankäsittelijät taas vauhdissa: Nyt hauskaksi hitiksi nousi Hollannin kyykkivä maalivahti!

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa etelärannikon derby! Lunasta mojova talletusbonus!

MM-kisat ovat olleet iloisen jalkapallon ohella myös kuvankäsittelijöiden juhlaa. Uuden muodon suorituksestaan ovat verkon syvyyksissä saaneet muiden muassa Robin van Persien ilmalento sekä Argentiinan valmentajan Alejandro Sabellan melkein-kaatuminen.

Uusin hitti on Hollannin veskari Jasper Cillessen, joka asetteli muurin paikalleen Brasiliaa vastaan erikoisessa kyykkyasennossa tolppaan nojaten.

Tuloksena on kymmeniä, ellei satoja enemmän ja vähemmän onnistuneita asetelmia, joissa Jasper nyt kyykistelee Twitterissä hashtagilla #JasperCillessenSitsOnThings varsin yllättävissäkin tilanteissa. Alla niistä muutamia esimerkkejä.

Lienee kuitenkin turvallista olettaa, että Cillessen haluaa suuren yleisön muistavan itsestään mieluummin tämän kuvan kuin sen faktan, että rangaistuspotkuissa hänen torjuntasaldonsa on yhä pyöreä nolla.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Valioliigassa etelärannikon derby! Lunasta mojova talletusbonus!