Ykköstä hallinnut KTP jatkaa jyräystään kohti Veikkausliigaa. Joukkue kukisti vieraskentällä FC Viikingit 3-0-lukemin sunnuntaina. Maaleista vastasivat Samuli Kaivonurmi, Jussi Aalto rankkarista sekä Shane McFaul.

Samalla Aalto jatkoi melkoista maalitehtailuun, sillä osuma oli miehelle jo kauden 23:s. Mies lähenee ottelu ottelulta sarjan maaliennätysta.

Ennätystä pitää hallussaan puolalainen Wladyslaw Dabrowski, joka onnistui 26 kertaa maalinteossa OTP:lla kaudella 1981. KTP:lla on otteluita jäljellä vielä kuusi kappaletta, joten Aalto on lähellä historiallista temppua.

KTP:n johto sarjassa säilyi kahdeksassa pisteessä, kun kakkosena oleva PK-35 Vantaa voitti omassa illan pelissään Jipon 2-0-lukemin. PK-35 Vantaalla on ottelu vähemmän pelattuna. Ykkösen voittaja nousee Veikkausliigaan.

Ykkönen sunnuntaina:

FC Viikingit-KTP 0-3 (0-2)
PK-35 Vantaa-JIPPO 2-0 (1-0)
FC Jazz-Haka 0-2 (0-1)
AC Oulu-HIFK 2-1 (2-0)